WWE

Producătorul Sonjay Dutt a plecat din WWE

Sonjay Dutt nu mai lucrează ca producător pentru WWE. Fightful Select raportează astăzi că nu se știe motivul pentru care a plecat, dar surse au indicat că decizia a fost a lui. Dave Meltzer a menționat că Dutt a părăsit compania acum două săptămâni.

WWE i-a dat lui Sonjay acest rol în ianuarie 2019. El nu s-a mai luptat de când a suferit o operație la tendonul lui Ahile la sfârșitul anului 2017. Nu se știe dacă Dutt intenționează să revină în ring. Acesta este mai bine cunoscut în TNA Wrestling ca parte a X-Division.

Raportul adaugă că se așteaptă să fie făcute modificări în backstage-ul WWE pe parcursul săptămânilor următoare. De când a început pandemia Covid-19 anul trecut, WWE a concediat mai multe superstaruri, angajați și producători. În ceea ce privește decizia de a renunța la angajați, motivul este că, din moment ce WWE nu organiza turnee, oficialii nu aveau nevoie de mai mulți producători la îndemână pentru două zile la show-urile TV.

Cu toate acestea, compania a început să readucă mai mulți producători pe măsură ce se apropie reluarea turneelor din 16 iulie. Oficialii l-au adus înapoi pe Hall of Famer-ul Molly Holly pentru funcția de producător.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !