RawWWE

WWE va înregistra în avans ultimul episod din RAW la ThunderDome

Conceptul WWE ThunderDome se apropie de final, deoarece compania va relua turneele evenimentelor live începând de luna viitoare. WrestleVotes a raportat astăzi că ultimul show live desfășurat în ThunderDome va fi episodul SmackDown-ului din 9 iulie. Oficialii intenționând să înregistreze episodul RAW-ului din 12 iulie cu o săptămână înainte.

Se pare că ultimul show live al WWE în ThunderDome va fi ediția SmackDown-ului din 9 iulie. Episodul RAW-ului din 12 iulie va fi ultimul show din ThunderDome, cu toate acestea, se va înregistra cu o săptămână înainte.”

Primul show TV desfășurat în prezența fanilor va fi SmackDown-ul din 16 iulie în Houston. Apoi, compania va avea Pay-Per-View-ul Money in the Bank pe 18 iulie în Forth Worth și RAW următoarea noapte în Dallas.

Oficialii au venit cu ideea ThunderDome după ce au susținut show-urile luni de zile la Performance Center. Când a început pandemia Covid-19, au fost show-uri seci, apoi WWE a folosit personalul de la Performance Center pe post de fani după care în august anul trecut, ThunderDome a fost introdus, fanii fiind văzuți pe ecrane LED.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.