WWE

Vince McMahon a fost prezent la show-ul lui Dave Chappelle

Vince McMahon a ieșit în oraș sâmbătă seara pentru a participa la show-ul de comedie al lui Dave Chappelle la Premier Theatre din Mashantucket, CT.

Președintele WWE a făcut o poză cu, comediantul/actorul Donnell Rawlings în backstage la show. Stephanie McMahon poate fi văzută în fundalul fotografiei.

Au existat multe povești de-alungul anilor despre etica job-ului lui Vince și faptul că nu îi place să-și ia timp liber foarte des. Așadar, este interesat să fie văzut în public la un eveniment care nu are nicio legătură cu WWE.

Pandemia Covid-19 a pus în dificulate multe companii, inclusiv, WWE, deoarece oficialii au trebuit să încheie turneele. Lucrurile se vor schimba începând cu 16 iulie, când Live Event-urile vor reveni.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.