Hall of FameWWE

Batista vorbește despre faptul că nu este interesat să lucreze cu John Cena și The Rock la Hollywood

Batista a spus recent că nu este interesat să participe alături de John Cena și Dwayne „The Rock” Johnson într-un film la Hollywood. Când un fan i-a sugerat asta, „The Animal” a răspuns: „Nu, eu sunt bun”. Fostul superstar din WWE a spus mai târziu pe Twitter că afirmația sa nu trebuie luată într-un mod personal. De asemenea, a postat un colaj cu personajele pe care le-a interpretat în cariera sa de actor, spunând:

„M-am gândit că o referință virtuală v-ar putea ajuta. Aș prefera doar să nu fiu aglomerat. Nimic personal. 🤷🏻‍♂️ #DreamChaser.”

Batista a avut șansa să lupte atât cu Cena, cât și cu The Rock în cariera sa de Pro Wrestler. La WrestleMania 20 în 2004, Batista s-a confruntat cu The Rock și Mick Foley, reprezentând Evolution într-un meci de tipul Handicap, iar cu John Cena a avut meciuri în Main Event mai mulți ani.

The Rock va fi prezent în Disney’s Jungle Cruise, care va fi lansat luna viitoare, în timp ce John Cena va interpreta rolul lui Jakob Toretto în Fast and Furious 9. Batista tocmai a avut un mare succes cu Army of the Dead, care a avut premiera pe Netflix.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.