WWEWWE PPV

Meci pentru titlul Universal confirmat pe card-ul Pay-Per-View-ului WWE Money in the Bank 2021

În timpul WWE Talking Smack de astăzi, a fost anunțat meciul dintre Edge vs. Roman Reigns pentru titlul Universal la Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank din acest an.

Respectivul meci a fost confirmat pe card-ul evenimentului după ce Edge s-a întors la WWE TV în timpul segmentului de final al SmackDown-ului din această săptămână și l-a atacat pe Reigns. După atac, „Rated-R Superstar” le-a cerut lui Adam Pearce și Sonya Deville un meci individual împotriva lui „The Big Dog”.

Înainte de revenirea lui Edge, Seth Rollins a spus că se simte pregătit să-l lase pe Reigns fără titlul Universal. Cu toate acestea, când s-a confirmat că Edge va primi un title-shot, Rollins nu a fost deloc fericit.

WWE Money in the Bank va avea loc duminică, 18 iulie la Dickies Arena din Forth Worth, Texas, cu public live.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.