SmackdownWWE

Edge a revenit la SmackDown-ul din această săptămână

Episodul SmackDown-ului din această săptămână s-a încheiat cu un promo a lui Roman Reigns în ring. El și Paul Heyman au spus că nu mai există nimeni cu, care să se confrunte.

După această afirmație, a început melodia de intrare a lui Edge, care și-a făcut apariția și l-a atacat pe Reigns în zona ring-ului. „The Big Dog” a reușit să pună mâna pe un scaun, dar „The Rated-R Superstar” l-a aruncat.

Edge l-a pus pe Reigns cu capul pe un scaun, dar a fost atacat de Jimmy Uso. Edge l-a împins pe Jimmy în treptele de oțel ale ring-ului înainte să-l treacă prin baricadă în timp ce Reigns și Heyman fugeau pe rampă.

Se pare că Edge va rămâne în peisajul titlului Universal, dar Seth Rollins i-a spus lui Adam Pearce în backstage la SmackDown că își dorește o șansă la centura lui Reigns, prin urmare s-ar putea ajunge la un feud în 3 care ar ajuta la build-upul meciului dintre Rollins vs. Edge la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.