RawWWE

Statistică interesantă despre reign-ul lui Sheamus ca și campion United States

Ultimele luni au fost năbădăioase pentru „The Celtic Warrior” Sheamus, deoarece a câștigat titlul United States la WrestleMania 37 în urma unui meci împotriva lui Riddle, apoi și-a spart nasul.

Accidentarea sa a avut loc luna trecută, când a lucrat în două meciuri consecutive la RAW, împotriva lui Ricochet și Huberto Carillo. Campionul United States a primit o lovitură dură în zona nasului de la Carillo. A trebuit să fie supus unei intervenții chirurgicale pentru repararea nasului spart.

Utilizatorul LSines2015 de pe Reddit spune că Sheamus este campion United States de 74 de zile și încă nu și-a apărat titlul. Comparativ cu Riddle, care a fost anteriorul deținător al acestui titlu, el și-a apărat centura de două ori în doar 49 de zile.

Bineînțeles, prejudiciul suferit l-a împiedicat pe Sheamus să-și apere centura, deoarece nu a reușit să mai lucreze într-un meci de aproape o lună.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.