WWE

Când va avea loc un show WWE la Madison Square Garden?

WWE urma să organizeze un house-show la Madison Square Garden din New York în martie 2020, dar a fost amânat din cauza izbucnirii coronavirusului. A fost apoi reprogramat pentru sâmbătă, 27 iunie, înainte de a fi anulat, întrucât WWE a încetat turneele. Compania urmează să reia turneele pe 16 iulie 2021.

PWInsider raportează că WWE intenționează să organizeze un show TV, Friday Night SmackDown pe 10 septembrie în această locație. Atât WWE, cât și arena nu au confirmat încă acest eveniment.

Show-ul de anul trecut la MSG trebuia să includă o apariție specială a membrilor D-Generation X: Shawn Michaels, Triple H, Sean Waltman și Road Dogg.

Încă de pe vremea WWWF și WWF, MSG a fost considerată „casa WWE”, deoarece compania organiza numeroase show-uri pe una dintre cele mai faimoase arene din lume. În ultimii ani, WWE a făcut house show-uri doar de două ori pe an la MSG, deoarece a fost mai ieftin și mai ușor să organizeze producția pentru show-urile TV și PPV-uri la Barclays Center din Brooklyn.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.