RawWWE

*SPOILER* Superstar de top va fi mutat în RAW după WWE Draft

WWE intenționează să organizeze un nou draft după Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an. Prima ediție a Draft-ului se va desfășura pe 30 august în cadrul Monday Night RAW iar cea de-a doua pe 3 septembrie la Friday Night SmackDown.

WrestleVotes a raportat astăzi că oficialii discută ca Big E să fie mutat din SmackDown în RAW la Draft. Kofi Kingston și Xavier Woods sunt încă în RAW, formând o echipă. Acest lucru ar face ca cei 3 să fie din nou în același brand, dar nu neaparat să primească push ca o echipă așa cum s-a întâmplat în trecut, datorită faptului că WWE încă se axează ca Big E să fie superstar individual.

În urma Draft-ului de anul trecut, Big E a fost despărțit de Kingston și Woods, întrucât primise push ca superstar individual deoarece colegii săi erau accidentați la acea vreme. De atunci, Big E a primit un push de top, având și un Title Run ca și campion Intercontinental.

„Câteva surse spun că Big E va veni din SD în RAW după Draft-ul de după SummerSlam, dar totuși va primi push individuale. În esență, The New Day se reunește fără să fie o echipă. Dacă lucrurile vor sta așa, Big E va fi o opțiune bine-venită pentru Main Event la RAW.”

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.