RawWWE

Motivul pentru care Damian Priest a dispărut de la WWE TV

Majoritatea fanilor se întreabă de ce Damian Priest a dispărut de la WWE TV în ultima lună. Se pare că totul se rezumă la o accidentare.

Anterior, s-a raportat faptul că Priest a suferit o accidentare înainte de WrestleMania 37, oficialii fiind îngrijorați dacă el ar mai putea lucra alături de Bad Bunny împotriva lui The Miz și John Morrsion la acel show. Acesta a fost motivul pentru care WWE a promovat un meci individual între Bunny vs. The Miz, înainte de a reveni la planurile inițiale pentru meciul Tag Team.

Priest și-a încheiat ulterior feud-ul cu The Miz la WrestleMania:Backlash, unde s-au înfruntat într-un Zombi Lumberjack Match.

În timpul sesiunii de Q&A de la Wrestling Observer Radio, un fan a întrebat de ce Priest nu a mai fost la WWE TV de la RAW-ul din 17 mai. Dave Meltzer a spus că Priest este în afara acțiunii datorită unei accidentări la spate.

„Are probleme cu spatele. Este accidentat. A lucrat în meciul de la WrestleMania 37 chiar dacă avea leziuni la spate însă, nu mai putea continua.”

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.