WWEWWE RAW

Motivul pentru care Damian Priest a dispărut de la WWE TV

Majoritatea fanilor se întreabă de ce Damian Priest a dispărut de la WWE TV în ultima lună. Se pare că totul se rezumă la o accidentare.

Anterior, s-a raportat faptul că Priest a suferit o accidentare înainte de WrestleMania 37, oficialii fiind îngrijorați dacă el ar mai putea lucra alături de Bad Bunny împotriva lui The Miz și John Morrsion la acel show. Acesta a fost motivul pentru care WWE a promovat un meci individual între Bunny vs. The Miz, înainte de a reveni la planurile inițiale pentru meciul Tag Team.

Priest și-a încheiat ulterior feud-ul cu The Miz la WrestleMania:Backlash, unde s-au înfruntat într-un Zombi Lumberjack Match.

În timpul sesiunii de Q&A de la Wrestling Observer Radio, un fan a întrebat de ce Priest nu a mai fost la WWE TV de la RAW-ul din 17 mai. Dave Meltzer a spus că Priest este în afara acțiunii datorită unei accidentări la spate.

„Are probleme cu spatele. Este accidentat. A lucrat în meciul de la WrestleMania 37 chiar dacă avea leziuni la spate însă, nu mai putea continua.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !