WWEWWE PPV

Meci pentru titlul WWE confirmat pe card-ul Pay-Per-View-ului Money in the Bank 2021

La doar 24 de ore după ce și-a apărat titlul WWE împotriva lui Drew McIntyre în cadrul Pay-Per-View-ului Hell in a Cell, Bobby Lashley a fost prezent la RAW-ul din acestă săptămână. Lashley s-a bucurat că l-a învins din nou pe McIntyre. Potrivit stipulației, Drew nu mai poate primi o șansă la centura WWE atât timp cât aceasta se află în posesia lui Bobby.

În timp ce erau pe punctul de a ține un toast, The New Day i-a întrerupt pe Lashley, MVP și fetele lor, aruncând cu bucăți de pâine prăjită în ring. Kofi Kingston a adus în discuție momentul în care printr-un roll up l-a învins pe Lashley acum câteva săptămâni în cadrul RAW-ului.

Kingston i-a lansat o provocare lui Bobby Lashley pentru un meci ce are ca miză titlul WWE la Pay-Per-View-ul Money in the Bank din acest an. Lashley a acceptat și, astfel, meciul a fost adăugat pe card-ul respectivului eveniment.

WWE Money in the Bank 2021, va fi primul Pay-Per-View la care prezența fanilor va fi în capacitate maximă. Show-ul va avea loc duminică, 18 iulie, și va fi difuzat pe Peacock în U.S. și pe WWE Network pentru restul regiunilor.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.