SmackdownWWE

De ce își ia Kevin Owens concediu din WWE?

Superstarul din SmackDown, Kevin Owens, a făcut vâlvă printre fani când a anunțat pe Twitter că ia o mică pauză de la WWE TV. Weekend-ul trecut, Owens a pierdut în fața lui Sami Zayn la Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell.

În timpul meciului, a existat un moment în care Zayn a executat o manevră în afara ring-ului iar Owens s-a ridicat imediat și se ținea de braț de parcă s-ar fi accidentat. Unii fani au crezut că Owens este rănit și acesta este motivul pentru care își ia liber. Se pare că nu așa stau lucrurile.

Dave Meltzer a relatat astăzi în timpul Wrestling Oberver Radio că Kevin Owens își ia timp liber datorită unui storyline. În acest moment, nu se știe cât timp va lipsi K.O. de la WWE TV.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.