SmackdownWWE

Superstar din SmackDown spune că își ia concediu

Se pare că, Kevin Owens s-a accidentat în timpul meciului împotriva lui Sami Zayn la Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell din acest an. Owens s-a ținut de braț în mare parte din meci și a fost văzut discutând cu arbitrul după încheierea confruntării.

Este posibil ca prejudiciul său să fie keyfabe, dar o postare recentă a lui K.O. pe Twitter indică faptul că își va lua concediu. Owens a mulțumit fanilor WWE și apoi le-a spus că trebuie să ia o pauză.

„Am luptat ca naiba. Acum, am nevoie de o mică pauză. Mă voi întoarce curând. Vă mulțumesc băieți.”

Oficialii încă nu au confirmat accidentarea lui Kevin Owens la braț sau umăr. De remarcat este faptul că, Adam Pearce a indicat sâmbătă la Talking Smack, că fanii vor vedea deznodământul storyline-ului dintre KO-Zayn, astfel încât să pară că feud-ul lor s-a încheiat.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.