RawWWEWWE PPV

Charlotte Flair vrea ca meciul ei împotriva lui Rhea Ripley să fie cel mai bun de la WWE Hell in a Cell 2021

Charlotte Flair urmează să o înfrunte pe Rhea Ripley pentru titlul feminin din RAW la Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell din această seară.

Pentru a promova respectivul meci, ea a acordat un interviu celor de la Sports Illustrated. Flair a făcut cunoscut faptul că, deși a avut un meci cu Ripley anul trecut, când a câștigat titlul feminin din NXT la WrestleMania 36, se bucură că au șansa de a oferi un storyline mai profund.

Ea a spus: „Sunt dezamăgită de modul în care a decurs storyline-ul nostru în NXT.” Cu toate acestea, îi place foarte mult meciul de la WrestleMania 36, pentru că a vorbit despre el în anii ce au urmat.

Charlotte a menționat că acum este momentul să ofere storyline-ul așa cum trebuie și va da tot ce este mai bun pentru a face acest lucru. Ea crede că trebuie să împărtășească din experiența sa, astfel încât Rhea să poată învăța lucruri elementare pentru a-și clădii numele în viitor.

„Am o responsabilitate personală să mă asigur că este un star. Când eram la fel ca ea, îmi amintesc cât de fragilă, nervoasă și inconfortabilă mă simțeam. Îmi amintesc că am văzut-o pe Nikki Bella venind în ring și mă gândeam: „Ea este cu adevărat o vedetă”. Când am avut meci pentru titlul feminin, am simțit că îmi aparține. Aș fi vrut ca cineva să-mi fi spus: „Vino cu mine și dovedește-mi cine ești”. Vreau să fac asta pentru Rhea. Am auzit că ea este viitorul, așa că hai să vedem ce poate.”

Flair a declarat că vrea să depășească ceea ce a oferit deja și crede că pot avea un meci mai bun decât cel de la WresteMania 36.

„Acum avem o poveste în spatele nostru. Vom „fura” show-ul. Acesta va fi meciul serii.”

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !