AEWAlumniWWE

WWE vrea să-l țină pe Aleister Black departe de AEW

În ciuda zvonurilor că Aleister Black ar putea merge în AEW, directorii din WWE continuă să discute despre revenirea lui în companie. PWInsider raportează că se vorbește foarte mult despre Black în rândul celor mai buni directori din WWE. Majoritatea oamenilor din companie au considerat că, decizia concedierii lui Aleister a fost prematură.

Black, a început un feud cu Big E în SmackDown cu puțin timp înainte de a fi concediat, așa că era clar că există planuri pentru el. Feud-ul dintre ei a început după mai multe săptămâni de vinete în urma cărora Aleister a revenit în postura de heel.

PWInsider menționează că interesul din partea AEW față de fostul superstar din WWE a stârnit discuții intense cu privire la readucerea lui Black în compania lui Vince McMahon, astfel încât ne putem da seama că oficialii WWE vor să-l țină pe Black departe de compania adversă. Rămâne de văzut dacă WWE îi va face o ofertă. Cu toate acestea, nu înseamnă neaparat că Aleister Black va accepta oferta, mai ales că AEW prezintă interes pentru el.

În interviurile din podcast-uri, Black a fost sincer, spunând că are unele frustrări în ceea ce privește personajul său, dar, de asemenea, nu s-a împotrivit oficialilor și acest lucru l-a ținut probabil în grațiile WWE.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.