SmackdownWWE

Un meci de top de la WWE Hell in a Cell 2021 va avea loc la SmackDown-ul din această săptămână

Se pare că WWE a schimbat planurile iar unul dintre meciurile de top de la Pay-Per-View-ul Hell in a Cell din acest an va avea loc la SmackDown-ul din această săptămână.

Oficialii au anunțat că Rey Mysterio se va confrunta cu Roman Reigns la SmackDown nu la Hell in a Cell așa cum trebuia inițial. Acest lucru se datorează faptului că Mysterio a spus pe Twitter că nu mai poate aștepta până duminică și își dorește meciul cu „The Big Dog” vineri.

Reigns a acceptat ulterior provocarea, astfel încât meciul a fost făcut oficial. Nu se știe în ce fel „va afecta” acest lucru evenimentul Hell in a Cell, duminică seara.

Este posibil ca aceasta să fie o diversiune care se va transforma într-un angle culminând cu meciul real la PPV-ul de duminică. Oricare ar fi planul, este clar că oficialii vor să obțină un rating mai mare în această săptămână pe FOX.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.