RawWWE

WWE RAW Roulette revine probabil în acest an; Este luat în considerare un alt show tematic

Andrew Zarian de la podcast-ul Mat Men Pro Wrestling, confirmă că WWE va realiza mai multe show-uri tematice în acest an. Zarian, a menționat că turneul King of the Ring și ediția RAW Roulette este foarte posibil să aibă loc anul ăsta. Acum, că WWE va avea din nou public live, Vince McMahon va face tot posibilul pentru a obține rating-urile bune pe care le avea înainte de pandemie.

Noul edict al lui Vince este că totul trebuie să aibă un storyline în spate, astfel încât să nu mai existe „meciuri aleatorii” în show-urile TV. Acest lucru explică de ce a existat stipulația de retragere în meciul lui Jeff Hardy la RAW-ul din această săptămână.

Conceptul RAW Roulette a debutat în 2002 și a fost realizat de 6 ori. Ultimul show cu tematică RAW Roulette a avut loc în 2013. Conceptul este similar cu „Spin the Wheel, Make the Deal” de la începutul anilor 90. Practic, există stipulații prezentate pe o roată, iar ele vor fi folosite în meciurile din cadrul show-ului.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.