WWE

Vince McMahon este un mare fan al lui Reginald

Reginald a fost văzut mai mult la WWE TV în ultimele luni și la majoritatea fanilor le place personajul. Se pare că nu doar fanii îl admiră.

Fightful Select raportează că, CEO-ul WWE, Vince McMahon, este un mare fan al lui Reginald datorită prezenței, livrării și abilităților stabile în ring așa cum i s-a cerut.

Cei din WWE au spus că este foarte ușor de lucrat cu Reginald, el fiind deschis la pitch-urile oferite acestuia. Sindey Bateman aka Reginald, a semnat cu WWE anul trecut. A debutat în Main Roster alături de Carmella și a fost văzut în preajma lui Nia Jax și Shayna Baszler.

Rigenald a avut doar 4 meciuri până acum în Main Roster, deoarece a fost folosit în principal ca Manager, cel mai recent meci al său având loc la ediția RAW-ului din 31 mai, unde a învins-o pe Baszler într-un meci tradițional.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.