WWE

Turneul WWE King of the Ring revine?

Se pare că turneul WWE King of the Ring revine sau cel puțin asta reiese din rapoartele recente pe rețelele de socializare.

În timpul unui interviu pentru WWE the Bump, Corbin a spus că are probleme cu Shisnuke Nakamura care spune că este regele ring-ului după ce i-a furtat coroana. Corbin a spus că Xavier Woods dorește o oportunitate pentru a câștiga coroana, dar el va obține această șansă într-un turneu.

Corbin a spus: „Turneul îți dă șansa să poți purta acea coroană. Am câștigat-o, dacă o vrei și tu, discută cu cine trebuie, poate va fi organizat un alt turneu. Evident, mi-ar plăcea să mă confrunt cu Woods în acel turneu. Meciul ar putea avea loc în prima rundă sau chiar în finală. Visul lui va fi spulberat, dar sunt fericit să-l ajut, sunt fericit să-mi apăr coroana în circumstanțele potrivite.”

Adam Pearce a abordat acest subiect pe Twitter, indicând că am putea avea un nou Turneu KOTR. El a spus: „Știu că am discutat mult cu Corbin pe baza acestui subiect. Rămâneți aproape.”

Xavier Woods, a răspuns afirmațiilor lui Corbin:

„Am tot adus în discuție turneul #KOTR ani de zile, așa că am vrut să renunț. Acest lucru funcționează pentru persoanele cu influență, așa că voi mai încerca. Mă anunț primul superstar din turneul King of the Ring (să vedem dacă acest lucru rămâne valabil)”.

Corbin poartă o coroană la WWE TV de când a câștigat turneul King of the Ring în 2019. Turneul King of the Ring face parte din WWE de zeci de ani. Acesta nu a fost televizat la nivel național din 1985 (câștigat de Don Muraco) până în 1991. A fost transformat în Pay-Per-View în anul 1993, fiind câștigat de Bret Hart.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.