SmackdownWWE

Roman Reigns spune că The Rock și John Cena ar trebui să stea departe de ring

Ultimele rapoarte indică faptul că Roman Reigns s-ar putea confrunta cu The Rock și John Cena în viitorul apropiat. WWE speră ca John Cena să lucreze într-un meci pentru titlul Universal la SummerSlam în acest an, în timp ce un meci între Reigns și The Rock a fost zvonit de un an încoace pentru o viitoare ediție a Pay-Per-View-ului WrestleMania.

Se pare că oficialii ar dori ca meciul dintre Roman vs. Rock să aibă loc la WrestleMania 39 în 2023, deoarece acest eveniment se va desfășura în Las Vegas.

În timpul unui interviu pentru SportsNation de pe ESPN, Reigns a fost întrebat despre un posibil meci cu The Rock. Trebuie să remarcăm faptul că „The Big Dog” și-a păstrat gimmick-ul din WWE când a dat răspunsul.

„Da, acesta este visul multor fani de-ai noștri, dar nu este și un vis al lui, știi la ce mă refer? Mulți vor să lucrez cu Dawayne și John Cena. Acești tipi se descurcă foarte bine în ceea ce fac, nu există nicio îndoială. Deci, nu știu dacă acești tipi ar vrea să revină pentru a se ocupa de mine. Sunt o problemă acum pentru toată lumea. Dacă aș fi în locul lor, aș rămâne pe platou și aș continua să mă ocup de filme și servicii de streaming. Eu unul, nu aș veni în ring…”

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.