AlumniWWE

Mai multe superstaruri care au fost concediate din WWE le-au cerut oficialilor să renunțe la clauzele de neconcurență

WWE a concediat numeroase superstaruri și personal în ultimele luni pentru a ajuta la stabilizarea bugetului companiei. În aprilie, Chelsea Green și Mickie James au fost concediate, iar la începutul acestei luni, Braun Strowman, Aleister Black, Lana, Ruby Riott, Murphy și Santana Garrett au plecat.

Fightful Select raportează că mai multe superstaruri care au fost concediate recent i-au rugat pe oficiali să renunțe la clauzele lor de neconcurență, a cărei durată variază în funcție de contract. Aceste clauze durează de obicei 90 de zile, deși cele din NXT sunt pentru 30 de zile.

S-a menționat că, cei din WWE sunt receptivi la acest lucru, John Laurinaitis fiind persoana de contact pentru superstarurile care solicită această rugăminte.

Nu se știe încă dacă superstarurile sunt plătite pe parcursul perioadei respective, în cazul în care renunță la această clauză, dar s-a observat că oficialii au fost mai îngăduitori ca niciodată în ceea ce privește această clauză de neconcurență.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.