WWE

Schimbări majore vor fi făcute în WWE până la sfârșitul acestui an

Fanii sunt foarte frustrați când vine vorba de produsul WWE, mai ales de la începutul pandemiei, dar s-ar putea să existe o rezolvare pentru cei care vor o schimbare.

Andrew Zarian de la podcast-ul Mat Men Pro Wrestling a spus că urmează să se producă „lucruri interesante” în WWE. De obicei, Zarian nu oferă tweet-uri vagi precum acesta, dar de data asta a ales să facă o excepție, menționând că, ceea ce a auzit l-a făcut să spere că, calitatea show-urilor va îmbunătățită până la sfârșitul acestui an.

„Am auzit multe lucruri interesante din partea WWE. Este prea devreme să spun orice, dar sincer sper că vom vedea o schimbare în ceea ce privește calitatea până la sfârșitul anului. Urăsc să fiu vag. În general, nu postez lucruri de genul acesta, dar sunt plin de speranță în acest moment.”

Au fost contactate câteva surse din WWE pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect însă nu au spus prea multe, dar s-a menționat că Vince McMahon este cu siguranță conștient că produsul pe care îl oferă compania este învechit iar cei din management se așteaptă la „lucruri bune” în ceea ce privește creativitatea odată cu revenirea publicului live.

S-a raportat deja că John Cena este așteptat să revină luna viitoare pentru a avea un meci important la SummerSlam 2021, și există discuții despre prezența lui The Rock la Survivor Series, dar se pare că oficialii se axează pe aranjarea produsului lor așa cum trebuie.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.