WWE

Vince McMahon are un nou edict pentru meciurile de la TV

Vince McMahon a emis o nouă regulă pentru meciurile de wrestling de la TV. Jeff Hardy l-a învins pe Cedric Alexander într-un meci tradițional la RAW-ul din această săptămână, stipulația fiind că, dacă Hardy pierde, atunci se va retrage. Meciul a fost anunțat chiar înainte să înceapă și după ce Jeff pierduse în fața lui John Morrison.

RingsideNews raportează că angle-urile improvizate de la RAW au fost realizate datorită faptului că Vince McMahon le-a spus writerilor și producătorilor să găsească ceva captivant pentru „meciurile spontane”.

Astfel, un nou edict nescris în companie afirmă că nu vor mai fi produse „meciuri spontane”, deoarece oficialii doresc mai multe storyline-uri în loc să aibă meciuri aleatorii pentru a completa card-ul show-ului.

Vince McMahon a spus în podcast-ul lui Steve Austin acum ceva ani în urmă că, îi place să înceapă programul cu ceva care să stabilească Main Eventul pentru ca fanii să rămână captivați pe tot parcursul show-ului.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.