RawWWE

Eva Marie nu a avut meci la RAW-ul din această săptămână, Piper Niven a debutat în Main Roster

Eva Marie a revenit la RAW-ul din această săptămână, dar nu s-a înfruntat cu Naomi așa cum a fost anunțat inițial. În schimb, „aliata” lui Marie, Piper Niven, a înlocuit-o în meci, iar crainicii s-au comportat de parcă nu ar fi cunoscut-o, în ciuda faptului că a lucrat în NXT UK.

Niven a învins-o repede pe Naomi și apoi Marie a fost anunțată câștigătoarea meciului. Nu se știe dacă Niven va folosi numele pe care l-a avut în NXT UK, deoarece comentatorii s-au tot întrebat cine este ea.

WWE pare să nu grăbească revenirea reală a lui Eva Marie în ring. Ea s-a antrenat la Performance Center în ultimele câteva luni. Aceasta a fost prima apariție a lui Marie la WWE TV de când a plecat la sfârșitul anului 2017 pentru a se axa pe planurile personale.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.