WWEWWE PPV

John Cena, evită să răspundă la întrebările despre revenirea lui în WWE

John Cena a lucrat din greu la seria Peacemaker pentru HBO Max. Acest proiect se încheie la începutul lunii iulie 2021, oferindu-i lui Cena mai mult timp la dispoziție să revină în ring pentru Pay-Per-View-ul SummerSlam. Rapoartele indică faptul că, Roman Reigns își va apăra titlul Universal împotriva lui Cena la cel mai important eveniment al verii. Cena, știe destul de bine cum stau lucrurile în Pro Wrestling și nu ar strica o asemenea surpriză.

În timp ce discuta cu Fox Sports, John Cena a fost întrebat despre o posibilă revenire în WWE. El a „făcut-o pe prostul”, evitând în mod voit să răspundă la întrebare.

Cena, a fost întrebat ce va face pe 21 august. El a spus: „Sperăm să ne bucurăm de vară”. Când a fost întrebat dacă va merge în Vegas, acesta a pus întrebarea: „Ce este în Vegas?”. Desigur, Cena știe foarte bine că aceasta este locația PPV-ului WWE SummerSlam din acest an.

Hitchcock, i-a spus lui Cena: „Am auzit că există ceva numit SummerSlam”. Cena, doar a zâmbit și a spus: „A fost o modalitate bună de a pune această întrebare”. Cu toate acestea, el nu a răspuns în mod direct la ea.

John Cena, s-ar putea întoarce să-l înfrunte pe Roman Reigns, dar nu va fi probabil o revenire full-time. Cu siguranță, va fi o plăcere pentru fanii WWE să-l vadă pe Cena pentru puțin timp în ring înainte de a se întoarce la Hollywood pentru un alt program încărcat cu multe obligații.

De asemenea, WWE va reveni la evenimentele Live în prezența publicului. Va fi interesant să vedem câte apariții pot obține din partea veteranului companiei, John Cena.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.