AlumniWWE

Ce sumă cere managerul lui Braun Strowman atunci când clientul său este solicitat pentru apariții?

La începutul acestei săptămâni, am raportat faptul că onorariul lui Braun Strowman pentru aparițiile în alte promoții după plecarea din WWE, este fromat din 5 cifre. Astăzi, Strowman a făcut o postare pe Twitter pentru a infirma afirmațiile despre acest subiect:

„Lăsați-mă să clarific acest subiect. Nu am vorbit cu nimeni despre apariții. Dacă vreți să vorbim despre business, aveți e-mailul managerului meu la mine în bio. Vă mulțumim și nu băgați în seamă toate rapoartele din mediul online.”

PWInsider, oferă astăzi mai multe detalii despre acest subiect. S-a menționat că managerul lui Strowman, Nick Antocelli, a cerut între 20.000-25.000$ pentru o apariție de 3 ore a clientului său. Aceste cifre au fost comunicate de mai multe promoții independente care l-au contactat pe Antocelli pentru a-l avea pe ”The Monster Among Men”.

Pe lângă această sumă, managerul lui Strowman, cere și bilete de avion la clasa I, un sejur de două nopți la hotel, plus toate mesele și transportul aerian asigurate.

Așadar, în timp ce Braun Strowman neagă discuțiile cu alte promoții, managerul său verifică ofertele și, în cele din urmă, Strowman va lua deciziile. Strowman va fi liber să semneze cu alte promoții începând de marți, 31 august, când îi expiră clauza de neconcurență de 90 de zile.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.