AlumniWWE

Braun Strowman și-a schimbat look-ul

Se pare că Braun Strowman a făcut o schimbare după ce a plecat din WWE, mai exact și-a schimbat look-ul. Strowman a fost concediat recent de WWE, iar acest lucru a luat prin surprindere lumea Pro Wrestling-ului. Fanii nu își imaginau’ că un superstar precum Strowman va fi concediat. Braun Strowman a fost destul de activ pe social media după cele întâmplate.

”The Monster Among Men”, a postat o fotografie pe contul său de Instagram, dezvăluindu-și noul look. Este o schimbare oarecum majoră, barba acestuia fiind mult mai scurtă. În descrierea fotografiei, Strowman a spus:

„De când mi-am dat seama că pisicile au scos deja genți. Mi-am tuns barba pentru prima dată într-un deceniu’ și, în timp ce încă mă acomodez cu ea, nu sunt supărat pentru asta!!!!!”

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.