WWEWWE PPV

Oficialii vor să amâne revenirea lui Brock Lesnar în WWE pentru un meci cu un superstar de top

Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an este la mai bine de două luni distanță, dar fanii se întreabă care va fi Main Event-ul de la acest eveniment important.

John Cena vs. Roman Reigns pentru titlul Universal este Main Event-ul foarte zvonit pentru SummerSlam. De asemenea, au existat speculații despre un posibil meci între Brock Lesnar vs. Bobby Lashley pentru titlul WWE la show-ul respectiv.

Andrew Zarian a raportat în podcast-ul Mat Men Pro Wrestling că numele lui Lesnar a fost menționat în planurile pentru SummerSlam 2021. Lashley și Drew McIntyre l-au adus în discuție pe Brock la RAW acum câteva săptămâni. Bobby a tot spus că vrea un meci împotriva lui „The Beast”, dar acesta încă nu i-a fost oferit.

Weekend-ul trecut, Dave Meltzer a spus că un meci între Lesnar vs. Lashley nu era în plan pentru SummerSlam până acum o săptămână. El a menționat, de asemenea, că unii oficiali ai companiei vor să amâne întoarcerea lui Lesnar, astfel încât să poată avea un posibil meci împotriva lui Roman Reigns la WrestleMania.

„Eu cred că Reigns și Cena vor fi în Main Event la SummerSlam, nu știu asta 100%, nimeni nu a confirmat acest lucru. Când întreb despre acest meci, nimeni nu l-a negat. În ceea ce îl privește pe Lesnar, lucrurile nu stau așa. De fapt, pot spune că acum o săptămână Lesnar și Lashley nu erau în discuție. Planurile se pot schimba oricând. „The Beast” poate fi apelată oricând, atât timp cât i se oferă banii ceruți. Totul depinde de Vince McMahon, însă acesta nu apelase la Brock acum o săptămână. Cert este că, unii oficiali nu vor ca Lesnar să revină la WWE TV până când nu va fi implicat într-un feud cu Roman Reigns, probabil pentru un meci la WrestleMania.”

Meltzer a menționat că întoarcerea lui Lesnar depinde de mai mulți factori, spre exemplu să fie învins de Lashley sau să câștige titlul și să lupte doar câteva meciuri pe an, plus alte chestii de genul.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !