AlumniWWE

Braun Strowman are un onorariu important pentru apariții

Braun Strowman nu mai are acum nicio treabă cu WWE, așa că trebuie să câștige bani „pe cont propriu”. Fostul superstar din WWE are un onorariu din 5 cifre pentru aparițiile sale. PWInsider raportează că promoțiile l-au contactat pe Strowman pentru posibile apariții iar prețul cerut nu trebuie neglijat.

Motivul unui onorariu atât de mare se datorează faptului că Braun a fost asigurat din punct de vedere financiar după ce a semnat un contact cu WWE în urmă cu câțiva ani, care se presupune că i-ar fi adus 1,2 milioane de dolari pe an, plus prime și bonusuri. S-a menționat că, dacă o promoție plătește prețul corect, Strowman ar fi interesant să facă o apariție.

Strowman se află printre superstarurile concediate de WWE la începutul acestei luni. El are o clauză standard de neconcurență impusă de WWE timp de 90 de zile, care expiră pe 31 august.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.