SmackdownWWE

Vince McMahon nu are planuri noi pentru Big E

În urma SmackDown-ului de săptămâna trecută, unii fani se întreabă unde este Big E. Numele lui nu a fost menționat pe parcursul acelui show și nu pare să existe un meci planificat pentru el la Hell in a Cell 2021. Big E a început un feud cu Aleister Black acum câteva săptămâni, dar acum, că Black a fost concediat, acele planuri au fost anulate. Acesta este doar un alt exemplu de schimbări bruște în WWE, deoarece s-a lucrat mult timp la noul gimmick a lui Aleister Black.

RingsideNews relatează că Vince McMahon nu are încă planuri noi pentru urămtorul feud a lui Big E, așa că l-a scos de la WWE TV pentru moment, până când își dă seama cum să îl folosească.

Potrivit unei surse din companie, Big E este unul dintre wrestlerii preferați ai lui Vince și „acesta va avea întotdeauna ceva de făcut”.

Majoritatea planurilor pentru Pay-Per-View-ul Hell in a Cell din acest an au fost finalizate, așa că s-ar putea să nu-l vedem pe Big E până după acest eveniment.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.