SmackdownWWEWWE PPV

*SPOILER* WWE are planuri importante pentru Roman Reigns și The Usos la SummerSlam 2021

Luna trecută a fost raportat faptul că planurile pe termen lung pentru The Usos sunt de a câștiga titlurile Tag Team din SmackDown de la o echipă babyface.

Dolph Ziggler și Robert Roode au „predat titlurile” lui Rey și Dominik Mysterio pentru a pregăti încoronarea noilor campioni Tag Team din SmackDown, The Usos. The Usos au acum un feud cu Rey și Dominik, storyline-ul fiind că Jimmy și Jey nu pot ieși victorioși fără ajutorul lui Roman Reigns.

Reigns își va apăra titlul Universal împotriva lui Rey Mysterio la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an. De asemenea, feud-ul dintre familia Mysterio și The Usos va continua pe perioada verii iar ideea este că Jimmy și Jey vor fi în cele din urmă de partea lui Reigns și vor câștiga centurile Tag Team din SmackDown la SummerSlam.

O sursă din WWE a declarat pentru WrestlingNews.co: „Evident, planul este ca oficialii să-l facă pe Roman Reigns să arate în ochii fanilor precum Cena și Rock, dar îi vor întării și pe Jimmy și Jey iar asta se va întâmpla până la SummerSlam. Toate aceste lucruri vor fi duse la bun sfârșit în câteva luni.”

Au existat planuri ca Jimmy Uso să facă parte din stable-ul lui „The Big Dog” încă de la sfârșitul anului trecut și au existat discuții despre adăugarea unei noi persoane la un moment dat. O altă sursă din WWE a spus: „SummerSlam 2021, va fi un eveniment important pentru Roman, Jimmy și Jey.”

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.