RawWWE

John Cena îi transmite un mesaj criptic lui Drew McIntyre după ce scoțianul a spus că își dorește un meci cu el la WrestleMania 39

Weekend-ul trecut, Drew McIntyre a vorbit despre un potențial meci împotriva lui John Cena. McIntyre a acordat un interviu pentru T-Mobile Center și, în timpul acestuia, a fost întrebat cu cine ar dori să se confrunte la WrestleMania 39 în Los Angeles, California în 2023.

McIntyre a spus că i-ar plăcea să-l înfrunte pe Cena dacă tot a plecat la Holywood și crede că acest meci ar fi perfect dacă ar avea ca miză titlul WWE. De asemenea, ar vrea să vadă un meci între Roman Reigns vs. The Rock la acest eveniment.

În loc să răspundă afirmațiilor lui McIntyre, Cena a postat pe Instagram o fotografie cu colegul său. Nu este neobișnuit faptul că, Cena postează diferite poze fără o descrierea anume pe rețelele de socializare.

Se pare că oficialii pregătesc un meci între John Cena vs. Roman Reigns pentru titlul Universal la WWE SummerSlam 2021, dar acest lucru încă nu a fost confirmat.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !