RawSmackdownWWE

Când va avea loc Draft-ul WWE din acest an?

WWE intenționează să simplifice din nou lucrurile și se pare că va exista un draft. Andrew Zarian de la Mat Men Podcast a raportat în cursul zilei de ieri că Draft-ul din acest an va avea loc pe parcursul a două nopți la fel ca în anii precedenți, primul fiind la RAW-ul de pe 30 august și al doilea la SmackDown-ul de pe 3 septembrie, 2021.

Oficialii încă nu au confirmat acest lucru dar o va face la momentul oportun. Momentan încă nu se știe dacă cei din NXT vor face parte din Draft pentru Main Roster.

WWE va relua turneele Live Event-urilor pe 16 iulie iar weekend-ul trecut, compania a confirmat că Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an va avea loc pe 21 august în Las Vegas la Allegiant Stadium.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !