SmackdownWWE

Seth Rollins își deschide un nou business

Seth Rollins are câteva afaceri pe lângă cariera în WWE. Este Manager-ul unei cafenele și școli de Pro Wrestling. Acesta își deschide o nouă cafenea.

Noua cafenea a lui Rollins va fi deschisă în Iowa sub brand-ul „392 Caffe”. Pregătirile pentru business sunt în desfășurare iar acesta va fi deschis în aproximativ o săptămână.

Rollins s-a asociat cu „392 Caffe” pentru a deschide o cafenea în Davenport, lowa, în 2016. Aceasta va fi a doua sa locație din „lanțul de cafenele” și, evident, va avea succes.

Seth Rollins iubește cafeaua și să se antreneze. Cafeaua îi oferă acel impuls suplimentar pentru a începe ziua așa cum trebuie, deci a făcut o investiție inteligentă în ceva de care îi pasă.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.