RawWWE

Lacey Evans dezvăluie sexul bebelușului ei

Lacey Evans, pe numele ei real Macey Estrella-Kadlec, a postat câteva fotografii pe contul de Instagram, unde a dezvăluit sexul bebelușului său.

Evans, a spus că va avea o fetiță. Ea nu a dezvăluit când va ajunge sarcina la termen. Fotografiile au următoarea descriere:

„Domnișoara mea Lia va avea cel mai bun prieten, cea mai bună legătură a unei femei. O soră! Abia aștept să o învăț ce înseamnă adevărata dragoste, sprijin și cum se simte o familie cu adevărat! #BabyEstrella2 #LiLady #Family”.

Acesta va fi al doilea copil al cuplului Evans-Alfonso. Înaintea sarcinii, Evans fusese implicată într-un storyline cu Charlotte și Ric Flair la RAW la începutul acestui an. La ediția din 15 februarie a RAW-ului, Evans a anunțat că este însărcinată.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.