AlumniWWE

Braun Strowman postează un mesaj criptic despre viitorul său

Braun Strowman s-a aflat printre superstarurile concediate de WWE în cursul zilei de miercuri. Strowman a postat pe Twitter un mesaj criptic cu versuri din melodia „Free Bird” a lui Lynyrd Skynyrd:

„Dacă plec mâine de aici, ți-ai mai aminti de mine?
Căci trebuie să călătoresc acum
Pentru că sunt prea multe locuri pe care trebuie să le văd!!!”

Strowman a semnat cu WWE în anul 2013, fiind introdus în Main Roster ca membru al familiei Wyatt. În timpul carierei sale, el a câștigat titlul Universal și Intercontinental o dată și a fost de două ori campion Tag Team în RAW. De asemenea, a câștigat meciul Men’s Money in the Bank din 2018.

A fost raportat faptul că Omos, care se află în RAW, a avut jucat un rol important în decizia lui Vince McMahon de a-l lăsa pe Braun să plece. Trebuie remarcat faptul că în această perioadă oficialii încearcă să economisească cât mai mulți bani posibil, iar contractul lui Strowman i-ar fi adus acestuia 1,2 milioane de dolari pe an, acesta fiind un alt factor important care a dus la concedierea lui „The Monster Among Men”.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.