AlumniImpact WrestlingWWE

Fost superstar din WWE, se alătură Roster-ului Impact Wrestling

Steve Maclin, cunoscut de majoritatea fanilor drept fostul superstar al WWE Steve Cutler, a debutat într-o vinetă la Impact Wrestling în această săptămână. Maclin, a fost văzut bând dintr-un pahar înainte ca numele său de familie „MACLIN” să fie afișat pe ecran.

Maclin a fost în WWE din 2014 până în 2021 și a făcut parte din valul de concedieri care a avut loc în aprilie datorită reducerilor bugetare. La un moment dat, urma să primească push alături de Wesley Blake și Jaxson Ryker ca parte a The Forgotten Sons. Stable-ul era pregătit să înceapă un feud cu The New Day pentru titlurile Tag Team din SmackDown anul trecut, dar push-ul lor a fost exclus în perioada în care au fost descoperite postările controversate ale lui Ryker pe rețelele sociale.

Maclin a fost foarte apreciat în WWE dar nu a putut niciodată să arate cât de bun poate fi. El va avea această ocazie în Impact Wrestling.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !