AlumniWWE

CM Punk vorbește despre concedierile făcute de WWE în cursul zilei de ieri

Universul WWE tot discută pe social media despre concedierile făcute în cursul zilei de ieri de către oficiali. CM Punk a făcut un rezumat într-o postare pe Twitter, în care aprobă fanii nemulțumiți de procesul creativ al companiei. Practic, au la dispoziție multe talente care lucrează pentru ei, dar, în cele din urmă, produsul pe care îl vedem la TV este scris pentru Vince McMahon.

John Squires, de la Blooding-Disgusting.com, a declarat pe Twitter că oficialii din WWE știu rar ce să facă cu marile talente pe care le au și valul de concedieri de ieri reflectă acest lucru. Punk a văzut tweet-ul și a răspuns:

„Este ca un film cu un buget și o distribuție de succes, dar dacă este scris de nincompoops și creat special pentru un anumit public, într-o limbă pe care nimeni nu o mai înțelege, este…gunoi. Dar oamenii îl urmăresc pentru că le plac filmele.”

După cum am relatat ieri, Braun Strowman, Aleister Black, Lana, Murphy, Ruby Riott și Santana Garrett au fost concediați și există zvonuri că vor urma și alții.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.