AlumniSmackdownWWE

Santana Garrett trebuia să debuteze în SmackDown înainte de a fi concediată

Santana Garrett, se află printre cei care au fost concediați astăzi din WWE. Se pare că înainte ca oficialii să ia această decizie, ei aveau de fapt planuri ca Santana să vină în Main Roster din NXT, debutând în SmackDown.

Fanii au speculat acest lucru în luna martie a acestui an, după ce Garrett a postat pe Twitter o fotografie cu ea în backstage la SmackDown. PWInsider raportează că, deși Santana era programata să vină în Main Roster, ea nu a debutat niciodată, deoarece oficialii așteptau momentul oportun pentru a o implica într-un storyline.

Santana Garrett a apărut prima dată la WWE TV în 2013, participând la o înregistrare din NXT. În 2016, a început să aibă mai multe apariții la NXT ca talent în evoluție și apoi a lucrat la Mae Young Classic în 2017. A semnat cu WWE în 2019.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.