AlumniWWE

Reacția din backstage la concedierea lui Ruby Riott și Murphy

Ruby Riott și Murphy se află printre superstarurile care au fost concediate de WWE astăzi. Fightful Select relatează că, concedierea lui Riott a venit ca un trăsnet peste oficialii companiei, deoarece era populară în backstage și felicitată deseori pentru munca pe care o făcea.

În ceea ce îl privește pe Murphy, s-a spus că nu se afla în „planurile creative ale WWE” de mult timp. Înainte ca Wesley Blake să fie concediat, au existat planuri ca Murphy să lucreze din nou cu el, însă ideea a fost abandonată. S-a menționat faptul că, era foarte ușor de lucrat cu Murphy, în general, pe partea creativă.

Riott a semnat cu WWE în 2016 și a avut un run de succes în NXT înainte de a debuta în Main Roster și de a crea Riott Squad. Când vine vorba de Murphy, el a semnat cu WWE în 2013 și a deținut titlurile Tag Team în NXT și RAW, precum și centura Cruiserweight.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.