AlumniWWE

Aleister Black face prima declarație după ce a fost concediat din WWE

Cei din WWE au concediat astăzi mai multe superstaruri, printre care și Aleister Black. Black a intrat pe Twitter și a făcut următoarea declarație pe baza acestui subiect:

„Îmi adun gândurile, deoarece am fost luat prin surprindere, mai ales că tocmai am început gimmick-ul dark father, dar asta a fost, mulțumesc mult Universului WWE pentru că mi-a permis să creez și să ofer mici bucăți din mine.”

În ultimele săptămâni la SmackDown, Black apărea în vinete pentru a-și face revenirea la WWE TV. La sfârșitul lunii mai, s-a întors în ring pentru a începe un feud cu Big E, dar cei doi nu au fost folosiți săptămâna trecută, deoarece oficialii au decis să nu grăbească feud-ul. În mod clar, planurile WWE s-au schimbat.

Aleister Black, nu a mai avut un meci de când a pierdut împotriva lui Kevin Owens la RAW-ul din data de 12 octombrie 2020. El a fost mutat în SmackDown, în urma draft-ului de anul trecut.

În noiembrie anul trecut, s-a raportat faptul că Black a cerut să fie trimis înapoi în NXT, unde a avut mare succes, dar solicitarea lui a fost refuzată.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !