RawWWE

Sheamus s-a accidentat la RAW-ul din această săptămână

Campionul United States Sheamus, s-a confruntat cu doi adversari la rând în cadrul RAW-ului din această săptămână. Humberto Carillo și Ricochet au avut șansa de a se înfrunta cu The Celtic Warrior. Se pare că meciul cu Carillo i-a făcut probleme lui Sheamus, după ce acesta a primit o lovitură dură de la oponentul său.

Conform PWInsider, Sheamus și-a spart nasul la RAW-ul de seara trecută. S-a confirmat faptul că nasul lui este „spart 100%”. Sheamus va rămâne în afara acțiunii numai dacă este necesar.

Rămâne de văzut dacă oficialii vor decide să-l țină pe Sheamus în afara ring-ului. O ruptură nazală poate fi combătută iar Sheamus este genul de persoană care ar putea fi dispusă să lucreze fără a-și lua timp liber datorită unei accidentări.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.