WWEWWE PPV

Meci pentru titlul WWE confirmat pe card-ul de la Hell in a Cell 2021

Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell din acest an va avea loc pe 20 iunie, iar oficialii au la dispoziție aproximativ 20 de zile pentru a pregăti acest eveniment. La RAW-ul din această săptămână, a avut loc un meci pentru a determina pretendentul #1 la titlul WWE deținut de Bobby Lashley.

Drew McIntyre și Kofi Kingston s-au confruntat într-un meci de tipul #1 Contender la RAW-ul de săptămâna trecută, dar Lashley și MVP au întrerupt meciul. Meciul a fost rezervat pentru show-ul de seara trecută iar cei doi nu s-au mai implicat în Main Event.

Atât McIntyre, cât și Kingston au dat tot ce au avut mai bun în meci pentru a primi o șansă la titlul WWE. ThunderDome a fost gazda acestui meci, cu doar câteva săptămâni înainte ca fanii să revină din nou în arene.

În cele din urmă, Drew McIntyre l-a învins pe Kofi Kingston după un Claymore Kick și a obținut victoria. Acum, scoțianul se va înfrunta cu Bobby Lashley pentru titlul WWE la Hell in a Cell.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !