RawWWE

The Miz va reveni la RAW-ul de săptămâna viitoare

The Miz s-a accidentat în timpul unui meci Lumberjack împotriva lui Damian Priest la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash. El s-a temut că are ruptură de ACL, dar la momentul respectiv nu se știa gravitatea prejudiciului său. The Miz, va fi prezent la RAW-ul de săptămâna viitoare pentru a se adresa Universului WWE și va găzdui un segment foarte special.

WWE a promovat un segment MizTV pentru RAW-ul de săptămâna viitoare. The Miz, le va avea invitate pe Rhea Ripley și Charlotte Flair. Cele două se pregătesc pentru feud-ul ce are ca miză titlul feminin al brand-ului roșu.

Rămâne de văzut dacă The Miz va discuta despre accidentarea sa. A avut norocul să evite accidentările până acum în carieră. În funcție de gravitatea prejudiciului său, el ar putea lipsi pentru o vreme.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.