WWEWWE PPV

Cardi B va fi gazda de la WWE SummerSlam 2021

Andrew Zarian de la Mat Men Podcast raportează că, Cardi B va fi gazda de la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an. Cardi B a spus că este fană a WWE încă de pe vremea lui Eddie Guerrero și Booker T.

De asemenea, Cardi, a avut un schimb de replici pe Twitter cu Lacey Evans la începutul acestui an și și-a exprimat interesul de a face ceva pentru WWE în viitor. Acest lucru a dus la speculații că ea ar putea apărea la WrestleMania 37, ceea ce nu s-a întâmplat.

WWE a anunțat în cursul zilei de ieri că SummerSlam 2021 va avea loc sâmbătă, 21 august, iar locația va fi dezvăluită în câteva zile. Zvonuri intense spun că respectivul eveniment va avea loc la Allegiant Stadium din Las Vegas, dar acest lucru nu a fost confirmat de oficiali.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.