WWEWWE PPV

WWE intenționează ca SummerSlam 2021 să aibă loc sâmbăta

În podcast-ul Mat Men s-a remarcat faptul că Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an ar putea să nu aibă loc duminică, 22 august. Andrew Zarian, a indicat că planul este ca evenimentul să se desfășoare într-o altă zi.

Se pare că WWE intenționează ca respectivul show să aibă loc sâmbătă, 21 august. Acest lucru este interesant pentru că, dacă asta se va întâmpla, atunci Pay-Per-View-ul se va desfășura în aceeași noapte cu lupta lui Manny Pacquaio, care va fi în Las Vegas. Există speculații că ar fi ultimul meci al lui Pacquiao, așa că multă lume s-ar duce să vadă evenimentul de box.

WrestleVotes raportează că pe plan intern, SummerSlam este listat pentru 21 august 2021. Zarian a spus în podcast-ul Mat Men că există un Main Event major și a indicat cu tărie că John Cena este unul dintre protagoniști. Cena și oficialii WWE au discutat despre o apariție la SmackDown-ul din 16 iulie.

De asemenea, planul este ca WWE SummerSlam 2021 să aibă loc la Allegiant Stadium din Las Vegas.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.