WWE

Paul Heyman spune când ar putea reveni Brock Lesnar în WWE

În timp ce se pregătesc să revină la Live Event-uri, oficialii din WWE discută despre câteva nume majore care să-i întâmpine pe fani.

Edge este promovat pentru episodul SmackDown-ului din data de 16 iulie, unde va fi prezent și John Cena, pentru a începe build-upul marelui său meci la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an.

Paul Heyman, a discutat recent cu SportsTalk 700 în Houston și a fost întrebat despre revenirea lui Brock Lesnar. Lesnar nu a mai fost văzut la WWE TV de când a pierdut titlul WWE în fața lui Drew McIntyre la WrestleMania 37. Iată ce a răspuns Heyman la această întrebare:

„Întrebându-mă despre Brock Lesnar, sunteți foarte inteligenți și vă felicit pentru efortul depus. Cu toate acestea, este o ipoteză. Brock Lesnar face ceea ce vrea el. Dacă Brock Lesnar ar vrea să revină în WWE în acest moment, cu siguranță asta s-ar întâmpla. Poate că a așteptat Live Event-urile și alege să revină în Houston…sau poate nu, pentru că Brock Lesnar va face tot ceea ce își dorește el.”

Andrew Zarian a raportat în podcast-ul Mat Men că WWE are planuri mari pentru Pay-Per-View-ul Survivor Series poate chiar mai importante decât cele de la SummerSlam, așa că nu este sigur dacă Lesnar se va întoarce pentru SummerSlam, mai ales dacă planul este ca, Cena să aibă meci la acest eveniment.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.