AlumniWWE

Paige a primit ban pe Twitch

Fosta divă din WWE Paige, a primit ban pe Twitch. Canalul ei Sarayaofficial este offline în acest moment. Nefericitul incident s-a întâmplat după ce ea a urmărit filmul lui Jim Carrey „Dumb and Dumber”. Paige a transmis anterior filmul „Labyrinth”, dar nu a luat ban până când nu a făcut stream cu „Dumb and Dumber”.

Cei de la Twitch sunt foarte stricți cu permisiunile pe platformă și regulile lor afirmă că nu este permisă transmiterea materialelor cu alte drepturi de autor.

În acest moment, nu se știe dacă ban-ul de pe contul lui Paige este temporar sau permanent. Aceasta este o mare problemă pentru ea, deoarece câștigă o sumă semnificativă de bani pe platforma respectivă. Paige nu a comentat încă public acest incident.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.