RawWWE

Vince McMahon a rupt script-ul RAW-ului din această săptămână înainte de transmisia live

Așa cum am raportat în cursul zilei de ieri, planurile originale pentru Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell 2021 au fost schimbate drastic. În plus, au fost făcute modificări și la RAW-ul din această săptămână cu doar câteva ore înainte ca show-ul să fie difuzat. Nu este un lucru neobișnuit, dar rescrierea script-ului chiar înainte de show pare să se întâmple mai frecvent în ultima perioadă.

PWInsider raportează că datorită script-ului alert am avut parte de câteva meciuri la RAW-ul din această săptămână și o mare parte din prima oră a show-ului a fost realizată cu aproximativ 30-45 de minute înainte de începerea acestuia.

Din toată această tevatură, pentru RAW-ul de săptămâna viitoare au fost anunțate două meciuri. Kofi Kingston se va înfrunta cu Drew McIntyre, câștigătorul confruntându-se cu Bobby Lashley pentru titlul WWE la Hell in a Cell. De asemenea, Shayna Baszler se va înfrunta cu Reginald într-un meci de tipul Intergender.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.