Hall of FameWWE

Animalul de companiei al Alexei Bliss a murit

Venim cu o veste tristă pentru fanii Alexei Bliss. Animalul ei de companie, porcul Larry Steve, a murit. Bliss a făcut o postare pe contul său de Instagram în speranța că va găsi un medic veterinar care să-i tradeze animalul de companie deoarece avea dureri severe și nu putea merge. În cele din urmă Alexa, a spus că majoritatea veterinarilor nu sunt în măsură să trateze porci și a menționat că a ajuns la 13 medici veterinari care au refuzat să-l trateze pe Larry.

Steve, era foarte urmărit și apreciat de fani pe social media. Acesta a încetat din viață cu puțin înainte de a serba a 4-a aniversare. Condoleanțe stăpânei sale, Alexa! Bliss a postat o fotografie pe Instagram, cu următoarea descriere:

„Cu o zi înainte de a 4-a aniversare. 💔 În această dimineață, Larry-Steve a primit aripi de înger. 🐽 Îmi pare rău că nu ți-am putut găsi din timp ajutorul de care aveai nevoie. Unii oameni nu au înțeles. Dar vreau să știi Larry, VIAȚA TA A CONTAT. Sunt complet cu inima frântă”.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.